Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی در زمینه طراحی و تولید و اجرای سیستم‌های نرم‌افزاری اداری، مالی و آموزشی فعالیت می‌کند.

در جریان نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۱۸ ، وحید حجتی، مدیرعامل شرکت پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی در یک نشست خبری به ارائه توضیحاتی درباره فعالیت‌های این شرکت پرداخت. به گفته او این شرکت کار خود را با طراحی نظام جامع انفورماتیک وزارت آموزش و پرورش آغاز کرد اما به این حوزه بسنده نکرد و به طراحی و تولید نرم‌افزارهای اختصاصی شرکت‌ها براساس سفارش مشتری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او یکی از برنامه‌های مدنظر این شرکت، تبدیل شدن به یک هلدینگ است.

شرکت پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان از شرکت‌های پیشتاز در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در زمینه طراحی و تولید و اجرای سیستم‌های نرم‌افزاری اداری، مالی و آموزشی فعالیت می‌کند. این شرکت فعالیت خود را با طراحی نظام جامع انفورماتیک وزارت آموزش و پرورش آغاز کرد و متعاقب آن تولید، پیاده‌سازی و عملیاتی کردن سیستم‌های نرم‌افزاری نظام جامع مشتمل‌بر ۳۳ سیستم یکپارچه را در سراسر کشور آغاز کرد. این سیستم‌ها همه امور آموزشی دانش‌آموزان مدارس سراسر کشور و امور اداری بیش از یک میلیون نفر کارکنان شاغل در آموزش و پرورش را از بدو استخدام تا پایان بازنشستگی در کل کشور تحت پوشش قرار داده‌اند.

به‌علاوه، همه امور مالی، صدور ابلاغ، آمارگیری و کنترل عوامل آموزشی کشور توسط این سیستم‌ها به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

این شرکت در حال حاضر به‌عنوان یکی از شرکت‌های نرم‌افزاری مطرح کشور در حوزه تولید و پشتیبانی نرم‌افزارهای سفارشی دارای رتبه یک از شورای عالی انفورماتیک است. سیستم‌های نظام جامع و پایگاه‌های اطلاعات متشکل از آنها در هماهنگی کامل با یکدیگر به نحوی طراحی شده‌اند که هر سیستم ضمن استقلال نسبی در پاسخگویی به حوزه معینی از عملیات، قابلیت اتصال به سیستم‌های دیگر را دارد؛ به‌طوری‌که در پایان کلیه اجزای نظام در پیوند ارگانیک با یکدیگر نظام واحدی تحت عنوان نظام جامع انفورماتیک آموزش و پرورش (MIS) را تشکیل داده‌اند. در این نظام استقرار مدیریت بر مبنای اطلاعات از طریق خودکارسازی عملیات پیاده‌سازی شده است.

این شرکت به تولید نرم‌افزارهای آموزشی اکتفا نکرده و نرم‌افزارهای اختصاصی براساس سفارش شرکت‌ها نیز تولید می‌کند. تولیدات شرکت علاوه‌بر وزارت آموزش و پرورش در بیش از ۲۰۰ سازمان دولتی پیاده‌سازی شده است.

با تکیه بر تجارب و انجام پژوهش‌های مستمر در حوزه تولید نرم‌افزارهای کاربردی، در سال‌های اخیر، شرکت موفق به طراحی و تولید محصولات نوین با جدیدترین تکنولوژی‌ها و متدولوژی‌های روز صنعت نرم‌افزار شده است.

گفتنی است؛ برخی از محصولات شرکت عبارتند از: سامانه سپرده‌گذاری اعضا، مورد استفاده خاص برای سازمان‌های حمایتی عمومی و دولتی از کارکنان مانند صندوق ذخیره فرهنگیان، صندوق‌های ذخیره شهرداری‌ها و...؛ هوش تجاری BI ؛ سامانه جامع منابع انسانی (دولتی)؛ سامانه جامع مالی (دولتی)؛ سامانه جامع مالی/ منابع انسانی (شرکتی)؛ اتوماسیون اداری؛ واقعیت مجازی؛ واقعیت افزوده؛ سامانه رزواسیون بلیط هواپیما و هتل؛ سامانه حسابداری مدارس؛ سامانه وام ضروری؛ سامانه تخلفات اداری.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000AYT برچسب ها: بورس ، صندوق ذخیره فرهنگیان ، فناوری و اطلاعات

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس صندوق ذخیره فرهنگیان فناوری و اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد